VOLVO

Jag tänkte prata med er hur man bygger ett bra företag, jag tänkte tala för er om hur Volvo har blivit så bra som det faktiskt är. Jag tror att ett bra företag bygger på att varje ny metod som finns kompletterar en gammal metod för att till slut blir det något som är riktigt bra. Först tänkte jag inleda mitt tal genom att prata lite om hur det här superföretaget grundades för väldigt länge sedan.

Volvo är ett svenskt bilföretag som producerar både personbilar och bilmotorer.
Volvo grundades år 1927 där drömmar var större än resurser och där viljan och längtan att bli större var stark. Företaget började bli väldigt populärt under 50 och 60 talet efter en lång rad framgångar hela vägen. Idag är Volvo ett bilmärke som är välkänt världen över med cirka 32,000 anställda.

Den största frågan som vi måste ställa oss då är varför bilen är så populär som den är även nu? Jo först måste vi komma ihåg att allting på Volvo utgår från människor, hur de lever och vad de vill. Genom att fokusera på de här tre sakerna säkrar man ett växande företag, växande försäljning, växande antal konsumenter och nöjda kunder.
Nu kommer vi till den andra frågan om fördelarna, vad finns det för fördelar med att äga en Volvo?

  1. För det första så är säkerheten i bilen som spelar en viktig roll i att ge en positiv bild till konsumenten och förbättra Volvos anseende på marknaden. Många forskningar fortsätter visa att Volvo är ett av de bilföretagen som mest satsar på en säkrare bilkörning i världen.
  2. För det andra så är kvaliteten på det som Volvo producerar som lockar många konsumenter att köpa en bil så att livet blir enklare, skönare och tjusigare.
  3. För det tredje, designen. Volvo designar bilar i världsklass och enligt “International cars award” vann Volvo 2016s pris för världens bästa bilföretag angående bildesigner.
  4. För det fjärde, Miljöansvaret. Ska man ha ett starkt företag som inte bara producerar goda produkter utan vinner konsumentens och samhällets förtroende då ska man ha starka värderingar. En av de bästa värderingarna att ha som företag i en orolig omvärld där miljöproblemen blir allt större är att ta ansvar för miljön genom att producera bilar som är miljövänliga.

95fb6a4a16c030a9912d169208450a56.jpg

I slutändan så är det här ett företag som byggt upp ett företroende på markanden under en väldigt lång tid på grund av hårt arbetande anställda och duktiga entreprenörer som ville gott och nådde sina mål. Detta förtjänar en stor respekt.

photo

Ali Alrez

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s