SAAB

Saab är ett svenskt företag som grundades år 1937. Då tillverkade de flygplan. Det Saab som idag tillverkar bilar grundades år 1990. Saabs huvudkontor ligger i Trollhättan. Den 19 december gick företaget i konkurs. Torts detta är Saab fortfarande en väldigt populär bil. Den köps av många barnfamiljer och är en billigare variant av en familjebil. Många anser även att den har skönare säten. Vad gäller motorn är den inte den starkaste på marknaden men definitivt den mest prisvärda. I Saab bilars motorer sitter en kamkedja. Kamkedjan är mer tålig än den vanliga kamremmen som förekommer i de flesta bilar. Kamkedjan går mycket mer sällan sönder.

saab-9-5-1024x576

Saab bilen finns i många modeller och priser. Det finns sportbilar, familjebilar, combibilar, suv, mindre bilar. Vad du än kan tänka dig som bilköpare så har Saab det. Vill du även flyga så finns den möjligheten. Även om de inte längre gör civilflygplan så gör de stridsflyg som länge vaktade oss här i Sverige. De var till och med så bra att de andändes under andra världskriget.

Saab är ett märke man kan lita på, även som de inte finns på papper längre så vet man att de döljer sig där bakom de företag, National Electric Vehicle Sweden AB, som köpte upp Saab i juni 2012.

Saab är det bästa märket på markaden eftersom att de finns i så många varianter man kan välja mellan. Det finns en Saab bil för alla. På grund av deras långa erfarenhet, inte bara med bilar, gå de alltid att räkna med och du vet att du får kvalité. De är alltid bekväma och passar alla, de är lönsamma att köra och man kan nästan säga att man tjänar på att köpa en Saab bil då de sällan går sönder. Många andra bilmärken satsar mer på kvantitet istället för kvalité och då får man även betala mer; startavgift, drivkostnader, underhållningskostnader och reparationskostnader. Detta påstående stöds av det faktum att Saab finns överallt i hela världen. Det används av företagare och privatpersoner, lastbilsförare och bussförare. Allt man kan tänka sig, Saab har det.

Du vet, när du åker i ett fordon tillverkat av Saab att du åker säkert. De gör till och med säkerhetssystem som används på flygplatser som Bromma och Arlanda. Säg mig vilket annat företag antar sig så många uppgifter och dessutom genomför dem med sån precision? Svaret är, inget annat företag. Saab överträffar alltid alla de andra konkurrenterna, det går inte att säga emot. Visst BMW och VOLVO gör snabbare, snyggare bilar. De är bra på vissa enskillda saker. Ett exempel är att VOLVO har ett av världens säkraste säkerhetssystem för personbilar. Det de saknar dock, som Saab har, är helheten. För att ett ting ska bli komplett måste den ha helheten, inte bara ett hörn eller en kant, den måste ha allt. Även om hörnet i sig är vasst och slipat kommer den aldrig att fylla någon funktion utan sidor.

saab-logo

Till er som nu är ungdomar och snart kommer ut i vuxenlivet och därmed också kanske måste göra valet att köpa en bil. Har man en liten plånbok men ändå vill ha en bil med kvalité, så vet ni nu, att Saab är det självklara valet. Saab har allt.

Alexander Rrethi

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s